Що краще форуми чи чати?
|
|
Eseniya | Дата: Вівторок, 23.09.2014, 15:33 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я вважаю, що форуми кращі, бо у форумах можна створити теми для діалогів. Також кожен може зайти на форум та пореглянути інформацію, яка його цікавить.
|
|
| |
Оля3513 | Дата: Вівторок, 23.09.2014, 23:44 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вважаю що чат кращий за форум тому що в ньому можна спілкуватися групою користувачів у реальному часі.
|
|
| |
KatyaDrevay | Дата: Середа, 24.09.2014, 08:47 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| На мою думку, краще форум. Тому, що на форумі створюються теми для спілкування, що робить його кращим за чат. Всі, кого цікавить певна інформація, можуть зручно й швидко переглянути її на форумі. На форумі є адміністратори (власники форуму) та модератори (обслуговуючий персонал, який стежить за виконанням установлених правил і порядку). Форуми можуть бути присвячені програмному забезпеченню, автомобілям, футбольній команді і т. д. :)
|
|
| |
olienakravchun | Дата: Середа, 24.09.2014, 08:51 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Я вважаю що чат краще за форум тому що у чаті можна спитати що потрібно або поговорити про що-небудь не шукаючи тієї чи іншої теми
|
|
| |
QWERT-YUIOPL | Дата: Середа, 24.09.2014, 08:51 | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| я вважаю, що чат кращий за форум , тому що в ньому можно спілкуватися на різні теми, коли тобі удобніше
|
|
| |
Ponda | Дата: Середа, 24.09.2014, 08:53 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Я вважаю, що і той, і той варіант інтерактивного спілкування має свої плюси. У чаті, як і на форумі ви можете створити окрему тему з окреими людьми, але лише у реальному часі. На форумі ж цю саму тему можна продовжувати місяцями.
|
|
| |
Nastya2110 | Дата: Середа, 24.09.2014, 09:11 | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Для мене зручнішим є форум,тому що у форумі можна створювати теми для діалогів,та кожен може заходити на форум та бачити інформацію яка треба цій людині.Додано (24.09.2014, 09:11) --------------------------------------------- На мою думку, краще форум. Тому, що на форумі створюються теми для спілкування, що робить його кращим за чат. Всі, кого цікавить певна інформація, можуть зручно й швидко переглянути її на форумі. На форумі є адміністратори (власники форуму) та модератори (обслуговуючий персонал, який стежить за виконанням установлених правил і порядку). Форуми можуть бути присвячені програмному забезпеченню, автомобілям, футбольній команді і т. д. 
|
|
| |
Aleksa-2010 | Дата: Середа, 24.09.2014, 09:15 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Я вважаю, що форум кращий за чат тим, що в ньому спілкування може бути необмеженим у часі. І кожен може зайти і переглянути інформацію, яка йому цікава у зручний для нього час.
|
|
| |